Hej och välkommen!

Om mig

Jag heter Annica och 1990 blev jag diplomerad massör.

På den tiden arbetade jag på bank och ordnade ett behandlingsrum för att ge mina kollegor massage. Så, i december 2008, slutade jag efter 31 år i banken eftersom jag fick möjlighet att få jobba med det jag brinner för, nämligen med friskvård och med människor på ett helt annat sätt än på banken. 

Jag fortsatte min utveckling och efter ett år blev jag så också diplomerad zonterapeut (reflexolog) och kände mig redo att starta min verksamhet. Har sedan dess byggt på med kurser i Hälsoarbetets pedagogik med inriktning på övervikt, Triggerpunkter och våren 2014 blev jag klar ReVoice-terapeut, eller Röst-massör.

 

Så här tycker några av de personer jag behandlat.

 • Röstmassage

  Helena, 47 år
  "I mitt jobb som sångerska räcker det ibland inte med uppsjungning. Röstmassage ett toppenbra sätt att få ett jämnt flöde i sången. Med hjälp av Annicas röstmassage upplever jag att min sång och mina fraseringar har fått mer energi-det låter helt enkelt bättre då jag sjunger."
   
 • Akupunktur

  Elin, 40 år
  "Annica är en mycket professionell, erfaren och lyhörd massör. Har under många år haft problem med min nacke och rygg, något som Annica har löst genom att hitta precis de punkter som behöver behandlas. Det har gjort att jag nu klarar mig utan värktabletter och dyra naprapater. Man blir bemött med omtanke och när det har varit akut har Annica trollat fram tider på kort varsel. Jag kan lämna de varmaste rekommendationer."
 • Massage

   Anna, 47 år
  "Annicas noggranna och muskelavslappnande massage gör underverk med mina spända muskler. Jag har en medfött dålig rygg som ger snedbelastning och då jag tränar blir musklerna så spända att det svårt att strecha. Annicas massage hjälper mig att hantera både rygg och träning och spända muskler."
   
 • Ryggmassage

  Thomas Stenlund, Starbox AB
  "Mina förväntningar på massagen överträffades när jag kände att migränen släppte! Annica är en kunnig och engagerande yrkesperson som lyssnar och ser till att lindra och avhjälpa rygg- och nackproblem. Massagen är väl värd varenda krona."

Granstigen 7, Huddinge
Telefon: +46 739 519 689
bodyandzon (@) gmail.com

Copyright © 2010-2020  Wannefors Friskvård Body & Zon